FŐOLDAL INFORMÁCIÓ ARCHÍVUM RÓLAM KÉRDEZZ FACEBOOK
With your feet in the air and your head on the ground ∞

10 Dolog

2013.04.04. 18:36, theprettybird

Nos, eljött az a pillanat, hogy végre nem csak "megmozdulok", hanem meg is szólalok. Nagyon izgulok, hogy mit fogtok szólni ehhez a videóhoz, remélem tetszeni fog nektek!
Próbáltam minél rövidebbre fogni a mondandómat, de így is öt perces lett a videó, remélem azért végig tudjátok majd nézni. :)

Ne felejtsétek, ez az első ilyen videóm, eléggé izgultam, ami látszik is rajtam, sokszor lestem az ölemben lévő lapról... :D Mindenesetre fogadjátok szeretettel, várom a véleményeket! :)

14 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2013.06.01. 17:08
Niki

Úristen, ez a büfészak szó teljesen kikészít, egyszerűen megőrülök, ha meglátom. :D Sajnos egy matekos világban élünk, ahol a reál tudományok számítanak, mindenki a közgazdaságtudományi meg a mérnöki végzettségektől várja majd a csodát, a menő munkahelyet és a temérdek pénzt, és egyszerűen a bölcsész szakokat meg teljesen lenézik, és ilyen jelzőket aggatnak rájuk... Akárhogyis, szerintem bármilyen szakmával/végzettséggel nehéz lesz elhelyezkedni, teljesen mindegy, hogy az illető éppen könyvelő, gépészmérnök vagy magyartanár.

Mindenki választhat, hogy azt tanulja ami érdekli, és örömmel jár be az egyetemre, vagy valami sok jóval kecsegtető ilyen-olyan szakra megy, amit meg utál, és szenved vele évekig. Én az előbbit választottam. :) Elsősorban fordítani szeretnék majd, de esetleg egy cégnél is jó lenne elhelyezkedni. Sokáig tanár szerettem volna lenni, de ezt egyelőre félretettem. Mondjuk ki tudja mit hoz majd a jövő, ha nem is középiskolában, de nyelviskolában talán taníthatok majd. :)

Idézet
2013.06.01. 16:52
Becksie

Szia! Köszi a választ! Eddig mondjuk csak jókat olvastam, de volt olyan vélemény is, hogy büfészak. Ez tényleg így van? Egyébként remélem nem gond, hogy megkérdezem, de te milyen területen szeretnél majd elhelyezkedni? :)

Idézet
2013.06.01. 14:12
Niki

Szia becksie!

Köszönöm, nagyon kedves vagy! :) Anglisztikára járok, és szerintem nagyon jó, én szeretem. Nem mellesleg benn van a világ 200 legjobb angol szakja között!

Nem tudom mióta növesztem a hajam, talán 3 éve... Egyszercsak megnőtt, és azóta meg csak néha-néha visszavágunk belőle (legutóbb például 10 centivel lett rövidebb, de szerintem nem igazán látszott meg rajta :D)

Idézet
2013.05.31. 16:03
Becksie

szio! Nagyon aranyos lány vagy, legyél bátrabb nyugodtan, nagyon kedves vagy, és szimpatikus is :D Mikor mondtad, hogy debrecenbe jársz egyetemre, felcsillant a szemem. Hova? Milyen szakra? Én is oda tervezek menni, persze van időm még, hiszen csak 10.es vagyok egy angol nyekes osztályban, tehát majd csak 2016ban fogok érettségizni. Ott az anglisztikát néztem ki, esetleg tudsz róla infókat, hogy jó-e?:D Az egyetem gyönyörű :D

Amúgy iszonyat klassz a szemüveged. ja, meg tetszik az ágyad, és a hajad valami mesés. mióta növeszted?:) 

xx

becksie

Idézet
2013.04.19. 19:19
Niki

Szia eddie, köszönöm, hogy írtál, és nagyon örülök, hogy tetszik az oldalam! :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 | 3 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Welcome!

Egy 20 éves lány blogján jártok most, ahol az öltözködéstől kezdve a filmekig, könyvekig szinte mindenről olvashattok, és természetesen személyes posztokat is találtok. Sőt, néha-néha még videókat is.

Megosztom veletek azt, ami tetszik, ha vettem valamit, ha szeretnék venni valamit, azt, hogy milyen szörnyű hetem volt éppen, hogy mennyire jó az új hajkefém, hogy a Gilmore Girls a kedvenc sorozatom, hogy milyen szuper filmet láttam legutóbb, vagy hogy milyen jó könyvet olvastam, néha még azt is hogy Emma Stone/Kristen Stewart/Keira Knightley milyen szépek...

 
Chat
 
 
The Pretty Bird
Friss bejegyzések
2013.07.01. 13:40
2013.06.24. 22:22
2013.06.22. 05:44
2013.06.18. 23:00
2013.06.18. 19:03
 
Sweethearts

Rendszeresen olvasom őket:

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!